Γίνε και εσύ judge

Σε ευχαριστούμε που εξέφρασες ενδιαφέρον να γίνεις μέλος της ελληνικής κοινότητας των Magic Judges! Με το παρόν, θα θέλαμε να σε κατευθύνουμε στους ιστοτόπους που καλό θα ήταν να επισκεφθείς, ώστε να ενημερωθείς επί της διαδικασίας του certification και να βελτιώσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου, καθώς και να παρέχουμε ένα περίγραμμα της συνολικής διαδικασίας:

Σε αυτό εδώ το link του magic Judge blog μπορείς να βρεις πρακτικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν στα πρώτα βήματα της πορείας σου προς το Level 1, καθώς και χρήσιμα links.

Σε αυτό το άρθρο του magic Judge blog μπορείς να δεις τις προϋποθέσεις αποδοχής της υποψηφιότητάς σου ως Level 1 Judge.

Στο Judge Apps χτυπά η καρδιά του magic Judge. Εκεί μπορείς να εξασκηθείς σε Rules και Policy exams. Για να μετρήσεις τις δυνατότητές σου και να μην μπεις κατευθείαν στα βαθιά, προτείνουμε να ξεκινήσεις από τα Rules Practice tests, ώστε να μπεις στο γενικότερο πνεύμα των ερωτήσεων και, ενδεχομένως, να μάθεις αρκετά πράγματα που δεν γνώριζες!

Τέλος, σε αυτή τη διεύθυνση μπορείς να κατεβάσεις όλα τα επίσημα documents που σχετίζονται με τα τουρνουά και τη διοργάνωσή τους. Στην παρούσα φάση, θα θέλαμε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα:

Αφού ενημερωθείς για τη φύση του ρόλου ενός Judge μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον ενεργό Level 2 judge της χώρας σου, ο οποίος θα σε καθοδηγήσει και θα σε επιμορφώσει κατά τη διάρκεια της πορείας σου προς το Level 1. Αρχικώς, ο Country Coordinator, Άλεξ Παπαγεωργίου, μπορεί να σε παραπέμψει στον/ην Level 2 Judge που είναι ιδανικότερος/η να αναλάβει την εισαγωγή σου στον κόσμο του magic judging! Ο «μέντορας» που θα σου ανατεθεί θα σε βοηθήσει:

  • Να κατανοήσεις δυσκολότερους κανόνες,
  • Να εξασκηθείς σε θέματα Policy,
  • Να κατανοήσεις τις αρχές πίσω από το ρόλο του Judge στην κοινότητά του.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, θα ακολουθήσει αξιολόγηση από τον αρμόδιο Judge και, σε περίπτωση θετικής αποτίμησης, θα οριστεί η ημερομηνία της γραπτής εξέτασής σου, που είναι και το τελικό βήμα προς την εισαγωγή σου στην κοινότητα των Ελλήνων Magic Judges! Μην ξεχνάς ότι η όλη διαδικασία δεν έχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα και μπορεί να διαρκέσει από δύο εβδομάδες ως μερικούς μήνες, αφού προσαρμόζεται στον διαθέσιμο χρόνο σου και τον βαθμό ετοιμότητάς σου.

Για οποιαδήποτε απορία, στήριξη, πληροφορία μπορείς να απευθύνεσαι στους: