Μιλάς με γρίφους, Μάγε… #11

Αισίως αυτή η στήλη κλείνει ένα χρόνο ύπαρξης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους παλιούς και νέους συντάκτες για εσάς. Χωρίς την παρουσία σας, χωρίς τα σχόλια σας η στήλη δεν θα είχε «κρατήσει» τόσους μήνες. Με την δημοσίευση αυτού του άρθρου, έχουμε ακριβώς 1 χρόνο, όταν μετά το Greece Judges Conference 2017, ανατέθηκε από κοινού στον Κωνσταντίνο και σε εμένα να γίνει η αρχή για τη στήλη.

Ήταν και για τους δύο μας κάτι καινούργιο, χωρίς να έχουμε την εμπειρία απλώς το ξεκινήσαμε!!! Βέβαια στην αρχή, όπως ήταν φυσιολογικό, έγιναν κάποια λάθη, αλλά εσείς ήσασταν εκεί για να μας διορθώσετε με τα σχόλιά σας, ή ακόμα κάποιοι από εσάς να κάνουν ένα τηλεφώνημα για να τονίσουν το οποιοδήποτε λάθος.

Πάρτε όλοι μια βαθιά ανάσα κι ας σβήσουμε το πρώτο κεράκι….. (δεν είμαι κι ο καλύτερος ζαχαροπλάστης 🙁 )

Ελπίζουμε και για τον επόμενο χρόνο να είμαστε εδώ, δημιουργώντας γρίφους για εσάς. Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστούμε όλους. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, θέλετε να προτείνετε ή να σχολιάσετε τα emails της συντακτικής ομάδας είναι στη διάθεσή σας.

Να σημειωθεί ότι το Chalice of the Void αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν αυτής της στήλης.

Τον προηγούμενο γρίφο μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

Ας δούμε τη λύση για την σπαζοκεφαλιά #10:

Διαβάζοντας τα σχόλιά σας θα δούμε ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν θα αναλύσουμε την κάθε λύση ξεχωριστά, μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια με τις σωστές απαντήσεις (τα οποία δημοσιεύονται) και να τα συγκρίνετε με την δικιά σας λύση.

Συγχαρητήρια στους: George Vainglory, Foivos (2 λύσεις) και Vasilis Papoutsakis!!!

Σημείωση: Τα σχόλια με τις σωστές απαντήσεις θα δημοσιεύονται μόλις ανακοινώνεται και η νέα σπαζοκεφαλιά. Αν, για κάποιο λόγο, δεν θέλετε το σχόλιο σας να φαίνεται δημόσια, μπορείτε να το σημειώσετε και δεν θα το δημοσιεύσουμε.

Για να δούμε την σπαζοκεφαλιά αυτού του μήνα:


Σπαζοκεφαλιά #11

(Μπορείτε να κάνετε «click» στην εικόνα για να την δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.)

Your Draw:

Nightmare’s Thirst

Your board:

2x Island
2x Mountain
4x Swamp
Doom Whisperer
Lazav, the Multifarious
Child of Night
Bloodcrazed Paladin

Your Hand:

Buccaneer’s Bravado
Voracious Vampire
Legion Warboss
Island

Your Graveyard:

Isareth the Awakener
Tempest Djinn
Siege-Gang Commander

Opponent’s Board:

Kinjalli’s Caller
Light of the Legion
Ripjaw Raptor

Η αντίπαλός σου βρίσκεται στα 10 life κι εσύ στα 4. Έχεις κάνει το draw του γύρου σου, ένα Nightmare’s Thirst. Αρχίζεις να κοιτάς το board και να σκέφτεσαι αν μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το γύρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το κάνεις αυτό; Αναλύστε την πιθανή περίπτωση(εις), εφόσον υπάρχει, με την οποία μπορείς να συμβεί αυτό. Ο αντίπαλος δεν έχει καμία κάρτα στο χέρι του. Το δικό του library, καθώς επίσης και το δικό σου, οι κάρτες που έχουν μείνει είναι lands. 


Απορίες; Παρατηρήσεις; Σενάρια που θα θέλατε να δείτε στη στήλη; Επικοινωνήστε με τους συντάκτες:

jonval@hotmail.com (Βαλασιάδης Ιωάννης)
xenofon.spanoudis@gmail.com (Σπανούδης Ξενοφών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

You will not be added to any email lists and we will not distribute your personal information.